Reklama
  • Czwartek, 11 grudnia 2014 (14:10)

    Krewetki z awokado

Reklama

Obierz i pokrój 1 grejpfrut oraz pół awokado. Dodaj garść listków sałaty i kilka ugotowanych krewetek. Posiekaj 1 chili oraz 5 oliwek, dodaj po 1 łyżce octu winnego i oleju oraz sól i pieprz do smaku. Polej tym sałatkę, wymieszaj.

Czas przygotowania: ok. 15 minut. 1 porcja: 410 kcal

Wit. C i alkaloidy (w grejpfrutach) pobudzają przemianę materii.

Tekst pochodzi z magazynu

Tina

Zobacz również

  • Składniki: 1 wędzona makrela • 350 g ugotowanych ziemniaków • 1 jajko na twardo • 1 surowe jajko • 2 garści bułki tartej + trochę do obtoczenia • 1/2 pęczka szczypiorku • sól i pieprz. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.