Reklama
  • Czwartek, 11 grudnia 2014 (14:10)

    Krewetki z awokado

Reklama

Obierz i pokrój 1 grejpfrut oraz pół awokado. Dodaj garść listków sałaty i kilka ugotowanych krewetek. Posiekaj 1 chili oraz 5 oliwek, dodaj po 1 łyżce octu winnego i oleju oraz sól i pieprz do smaku. Polej tym sałatkę, wymieszaj.

Czas przygotowania: ok. 15 minut. 1 porcja: 410 kcal

Wit. C i alkaloidy (w grejpfrutach) pobudzają przemianę materii.

Tekst pochodzi z magazynu

Tina

Zobacz również

  • Składniki: szkl. bulionu z drobiu, pierś z indyka (z 80 dag wychodzi 6 dużych rolad), 2 jajka, cebula, 50 dag grzybów leśnych (borowiki, podgrzybki, koźlaki), łyżka świeżego koperku, olej, sól,... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.