Reklama
  • Poniedziałek, 23 grudnia 2013 (11:05)

    Olej krokoszowy i jego właściwości

Dodawajmy go do sałatek. Jest bowiem bardzo bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3, które wpływają na elastyczność skóry. Poprawiają też jej nawilżenie i jędrność.

Reklama

Cenne kwasy omega-3 znajdują się również w rybach, zwłaszcza łososiu i halibucie, a także w migdałach i orzechach włoskich.

Rewia
Więcej na temat:olej | oleje

Zobacz również

  • Surówka z kapusty ze śmietaną

    Składniki: 50 dag czerwonej kapusty, pół fenkułu, 1 czerwona cebula, 2 jabłka, 2 łodygi selera naciowego, 1 marchewka, 3 łyżki soku z cytryny, olej, 20 dag kwaśnej śmietany, sól, pieprz,... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.