Reklama
  • Poniedziałek, 23 grudnia 2013 (11:05)

    Olej krokoszowy i jego właściwości

Dodawajmy go do sałatek. Jest bowiem bardzo bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3, które wpływają na elastyczność skóry. Poprawiają też jej nawilżenie i jędrność.

Reklama

Cenne kwasy omega-3 znajdują się również w rybach, zwłaszcza łososiu i halibucie, a także w migdałach i orzechach włoskich.

Rewia
Więcej na temat:olej | oleje

Zobacz również

  • Składniki na 6 porcji: 25 dag bulguru, 1 owoc granatu, 8 dag orzechów włoskich, 1 bagietka, 25 dag sera koziego, 15 dag rukoli, 4 łodygi selera naciowego, olej, 3 łyżki miodu, sok z cytryny, sól,... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.