Reklama
  • Poniedziałek, 23 grudnia 2013 (11:05)

    Olej krokoszowy i jego właściwości

Dodawajmy go do sałatek. Jest bowiem bardzo bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3, które wpływają na elastyczność skóry. Poprawiają też jej nawilżenie i jędrność.

Reklama

Cenne kwasy omega-3 znajdują się również w rybach, zwłaszcza łososiu i halibucie, a także w migdałach i orzechach włoskich.

Rewia
Więcej na temat:olej | oleje

Zobacz również

  • Składniki na 4 porcje: 2 szklanki kiełków (lucerny, rzodkiewki lub brokuła), cukier, 4 pomidory, pół cytryny, po łyżeczce musztardy i chrzanu, 4 łyżki oliwy, sól, pieprz, 1 puszka gro szku,... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.