Reklama
  • Poniedziałek, 23 grudnia 2013 (11:05)

    Olej krokoszowy i jego właściwości

Dodawajmy go do sałatek. Jest bowiem bardzo bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3, które wpływają na elastyczność skóry. Poprawiają też jej nawilżenie i jędrność.

Reklama

Cenne kwasy omega-3 znajdują się również w rybach, zwłaszcza łososiu i halibucie, a także w migdałach i orzechach włoskich.

Rewia
Więcej na temat:olej | oleje

Zobacz również

  • Składniki dla 4 osób: opakowanie ciasta filo • pół kostki masła • szklanka kaszy jaglanej • 30 dag szpinaku • 2 ząbki czosnku • 3 łyżki ketchupu • 20 dag krewetek • 3 łyżki natki pietruszki • olej... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.