Reklama
  • Poniedziałek, 23 grudnia 2013 (11:05)

    Olej krokoszowy i jego właściwości

Dodawajmy go do sałatek. Jest bowiem bardzo bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3, które wpływają na elastyczność skóry. Poprawiają też jej nawilżenie i jędrność.

Reklama

Cenne kwasy omega-3 znajdują się również w rybach, zwłaszcza łososiu i halibucie, a także w migdałach i orzechach włoskich.

Więcej na temat:olej | oleje

Zobacz również

  • Składniki: 1 wędzona makrela • 350 g ugotowanych ziemniaków • 1 jajko na twardo • 1 surowe jajko • 2 garści bułki tartej + trochę do obtoczenia • 1/2 pęczka szczypiorku • sól i pieprz. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.