Reklama
  • Czwartek, 11 grudnia 2014 (14:10)

    Pasta łososiowa - dietetyczny przepis

Reklama

Drobno pokrój 30 g wędzonego łososia i 1 por. Posiekaj 2 gałązki koperku.

Wymieszaj 50 g chudego serka topionego, pół łyżeczki miodu i pół łyżeczki musztardy. Dodaj sól i pieprz. Wymieszaj. Pastą posmaruj 2 kromki chleba.

Czas przygotowania: ok. 15 minut. 1 porcja: 460 kcal

Zjesz mniej węglowodanów, jeśli pastę podasz na sałacie.

Tekst pochodzi z magazynu

Tina
Więcej na temat:pasta | przepis

Zobacz również

  • Składniki: szkl. bulionu z drobiu, pierś z indyka (z 80 dag wychodzi 6 dużych rolad), 2 jajka, cebula, 50 dag grzybów leśnych (borowiki, podgrzybki, koźlaki), łyżka świeżego koperku, olej, sól,... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.