Reklama
  • Czwartek, 11 grudnia 2014 (14:10)

    Pory z pieca

Zetrzyj 10 dag chudego żółtego sera. Opłukane pod bieżącą letnią wodą 2 pory przetnij wzdłuż i zblan szuj je w osolonej wodzie.

Reklama

Przelej je na sitko i opłucz zimną wodą, włóż do małego naczynia do pieczenia. Przypraw pieprzem i gałką muszkatołową. Przykryj 3 plasterkami szynki i startym serem.

Piecz 20 min w 180 st. Czas przygotowania: ok. 30 minut. 1 porcja: 420 kcal.

Tekst pochodzi z magazynu

Tina
Więcej na temat:z | piekło | pieczenie | pieczeń

Zobacz również

  • Skład na 4 porcje: ● 350 g zielonej soczewicy ● cebula cukrowa ● ząbek czosnku ● jajo ● 1/2 szklanki bułki tartej ● 4 plasterki żółtego sera ● 4 liście sałaty ● 2 czerwone cebule ● 4 bułki... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.