Reklama
  • Czwartek, 11 grudnia 2014 (14:10)

    Pory z pieca

Zetrzyj 10 dag chudego żółtego sera. Opłukane pod bieżącą letnią wodą 2 pory przetnij wzdłuż i zblan szuj je w osolonej wodzie.

Reklama

Przelej je na sitko i opłucz zimną wodą, włóż do małego naczynia do pieczenia. Przypraw pieprzem i gałką muszkatołową. Przykryj 3 plasterkami szynki i startym serem.

Piecz 20 min w 180 st. Czas przygotowania: ok. 30 minut. 1 porcja: 420 kcal.

Tekst pochodzi z magazynu

Tina
Więcej na temat:piekło | pieczenie | pieczeń

Zobacz również

  • Składniki: 3 upieczone średnie buraki • 60 g sera feta • 100 g ugotowanej kaszy jaglanej • skórka otarta z 1 cytryny • 1 łyżka suszonego tymianku • 1 ząbek czosnku • 1/2 łyżeczki utartego świeżego... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.