Reklama
  • Poniedziałek, 31 sierpnia 2009 (13:50)

    Sałatka z "pekińskiej" z ogórkiem i pomidorami

Zrobisz ją w 25 minut.

Zdjęcie

Sałatka z "pekińskiej" /Smacznego
Sałatka z "pekińskiej"
/Smacznego

Składniki na 6 porcji:

- kapusta pekińska średniej wielkości,
- ogórek zielony,
- 2 pomidory,
- papryka,
- sos czosnkowy

Reklama

Przygotowanie:

Kapustę pokroić w paski. Ogórek obrać, pokroić w półksiężyce. Pomidory i paprykę w grubą kostkę. Składniki wymieszać, polać sosem.
Czas przygotowania 25 minut

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Smacznego

Zobacz również

  • Uprawia się je od 4 tysięcy lat. Do Polski trafiły razem z chrześcijaństwem. Bez uzyskiwanej z nich oliwy trudno sobie wyobrazić smaczną i zdrową kuchnię – nie tylko śródziemnomorską. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.