Reklama
  • Środa, 9 lipca 2014 (11:05)

    Surówka z młodej kapusty

● 1/2 główki młodej białej kapusty ● sok z 1 cytryny ● 2 łyżki posiekanego koperku ● łyżka oleju ● szczypta soli i pieprzu ● łyżeczka cukru

Kapustę drobno poszatkuj. Włóż do salaterki. Wymieszaj z koperkiem. Sok wyciśnięty z cytryny wymieszaj z olejem, solą, pieprzem i cukrem.

Dodaj do kapusty i dokładnie wymieszaj. Wstaw na 15 minut do lodówki. Po tym czasie surówka jest gotowa do zjedzenia.

Reklama

Świat kobiety

Zobacz również

  • Składniki: 1 wędzona makrela • 350 g ugotowanych ziemniaków • 1 jajko na twardo • 1 surowe jajko • 2 garści bułki tartej + trochę do obtoczenia • 1/2 pęczka szczypiorku • sól i pieprz. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.