Reklama
  • Środa, 9 lipca 2014 (11:05)

    Surówka z młodej kapusty

● 1/2 główki młodej białej kapusty ● sok z 1 cytryny ● 2 łyżki posiekanego koperku ● łyżka oleju ● szczypta soli i pieprzu ● łyżeczka cukru

Kapustę drobno poszatkuj. Włóż do salaterki. Wymieszaj z koperkiem. Sok wyciśnięty z cytryny wymieszaj z olejem, solą, pieprzem i cukrem.

Dodaj do kapusty i dokładnie wymieszaj. Wstaw na 15 minut do lodówki. Po tym czasie surówka jest gotowa do zjedzenia.

Reklama

Świat kobiety
Więcej na temat:z

Zobacz również

  • Składniki: 3 upieczone średnie buraki • 60 g sera feta • 100 g ugotowanej kaszy jaglanej • skórka otarta z 1 cytryny • 1 łyżka suszonego tymianku • 1 ząbek czosnku • 1/2 łyżeczki utartego świeżego... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.